Rujukan 2

semua ni dari : http://forum.lowyat.net/topic/1587678/+20?author=hack3line
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------->

user posted image
 ---------
----------------------------------------------------------------------------------------->
batik pun ada di kepulauan Ryukyu di Okinawa tu.. pakaian asli orang Okinawa, di kepulauan Ryukyu, Jepun

user posted image
user posted image<-- batik okinawa ambil bunga raya 50 sen? laugh.gif

sekarang keris+batik+bunga raya+bangunan 5,000 tahun lamanya di bawah laut di kepulauan Ryukyu tu

------------------------------------------------------------------------------------------------->
why GERMANY flag same as traditional MALAYU flag?, kerajaan Melayu Pagar Ruyung~ tahun 1347 (Chat)
http://forum.lowyat.net/topic/1565962

dulu Adolf Hitler dari Jerman pernah panggil orang Jepun sebagai bangsa Aryan di timur.. apa maksud dia sebenarnya?
dengan teknologi alien melampau-lampau semasa zaman Adolf Hitler dan kesannya masih ada sampai sekarang.

asal-usul kerajaan Melayu terawal di Pagar Ruyung.. diaorang sendiri pun tak tahu asal usul diaorang.

bendera ini digantung di kesemua bangunan kerajaan di Jerman sekarang.
user posted image

bendera ini juga digantung di kesemua acara-acara penting semasa kerajaan Melayu terawal di Pagar Ruyung.. tapi kalau tengok video dibawah akan nampak lebih jelas rupanya ia memanjang juga seperti yang dilakukan oleh kerajaan Jerman sekarang.
user posted image

warna bendera kerajaan di Tanah Melayu pun ambil warna yang sama sebelum british pergi naikkan Union Jack diaorang, dan kemukakan idea Malayan Union, konon dah masuk wilayah British.

Agong Pertama di Malaysia adalah dari keturunan Pagar Ruyung, Sumatera.. nama lama Sumatera ialah Bumi Melayu

------------------------------------------------------------------------------------------------>

yang aku pasti Okinawa dan kepulauan Ryukyu di Jepun, tempat jumpa keris dan tamadun bawah laut tu sekarang ni adalah US marine base di Asia..

USA yang ditubuhkan FREEMASON tu jaga betul-betul seluruh kawasan kepulauan Ryukyu tu

aku rasa sesuai betul la dengan lambang piramid freemason yang USA pakai sekarang ni

piramid di bawah "laut", mata "kapal perang USA di atas laut" laugh.gif





user posted image

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...